De ce să iei cadouri de Ziua Femeii de la Makeup Revolution?

cadouri de Ziua Femeii de la Makeup Revolution

Ziua Femeii este un prilej perfect pentru a sărbători femeile din viața noastră. Fie că este vorba despre mamă, bunică, soră, iubită sau soție, sunt sigură că și tu ai cel puțin o femeie specială căreia să îi oferi un cadou cu această ocazie. Femeilor le plac, în general, produsele cosmetice și de makeup. Pornind de la acest lucru, parcă nici nu mai este atât de greu să alegi un cadou, nu-i așa? Sugestia mea este să alegi cadouri de ziua femeii de la brandul Makeup Revolution. În acest articol, îți ofer câteva motive pentru care să alegi produsele acestui brand, precum și câteva idei de cadouri de Ziua Femeii de la brandul pe care îl recomand.

Eu am în colecția mea o mulțime de produse de la acest brand și de fiecare dată când dau o nouă comandă de cosmetice, mă abțin cu greu să nu adaug în coș încă vreun produs al acestui brand. Chiar și de Crăciun am oferit cadouri de la Makeup Revolution mamei și surorii mele. Iată și de ce consider că este potrivit să alegi cadouri de Ziua Femeii de la Makeup Revolution:

Trei motive să alegi cadouri de Ziua Femeii de la Makeup Revolution

1. Oferă o gamă variată de produse

Brandul Makeup Revolution are o ofertă variată de produse, în special pentru makeup, fără a se limita la acestea, însă. Astfel, dacă preferi să cumperi un produs de îngrijire a corpului în locul unei palete de farduri pentru ochi, de exemplu, este bine să știi că Makeup Revolution are în oferta sa și geluri de duș.

Iar în ceea ce privește produsele de machiaj, aici oferta brandului este extrem de variată. De la corector, la pudră, bază pentru fard, palete de farduri pentru pleoape, paletă de farduri pentru obraz, paletă luminoasă, creion pentru sprâncene, tuș pentru ochi, fixator de makeup și ruj, Makeup Revolution le are pe toate.

2. Patru branduri sub egida Makeup Revolution

În fapt, Makeup Revolution întrunește patru branduri sub egida unui singur nume:

  1. Revolution. Este primul brand din portofoliu și oferă produse precum fond de ten, concealer, iluminator, palete de machiaj, ruj de buze și lac de unghii.
  2. Revolution Pro. Gama conține produse sofisticate, de calitate profesională, la prețuri accesibile. Produsele sunt „cruelty free”, au pigmenți puternici și formule rafinate.
  3. I Heart Revolution. Produsele din această colecție sunt unice și vin în ambalaje deosebite. Colecția este menită să aducă bucurie și libertate de exprimare prin makeup. Produsele sunt disponibile în diverse culori și nuanțe.
  4. Makeup Obsession. Această colecție cuprinde palete care sunt spectaculoase și perfecte pentru toate persoanele pasionate de beauty.

3. Prețuri accesibile

Deși produsele Makeup Revolution sunt de calitate, iar culorile sunt pigmentate și rezistente, prețurile sunt accesibile în comparație cu produse similare ale altor branduri.

Trei idei de cadouri de la Makeup Revolution

Acum, că ți-am oferit motivele pentru a lua cadouri de Ziua Femeii de la brandul Makeup Revolution, o să îți ofer și trei idei de cadouri de la acest brand care sunt sigură că ar încânta orice femeie.

  1. O paletă de farduri. Deși în oferta brandului există numeroase palete de farduri, pentru toate gusturile, eu ți le recomand pe cele două pe care le am eu și care au devenit favoritele mele. Makeup Revolution Maxi Reloaded Palette este o paletă cu 45 de culori și este disponibilă în 5 variante diferite. Makeup Revolution Life On the Dance Floor are 24 de culori, este disponibilă în varianta VIP și After Party și este ideală pentru a fi oferită cadou, datorită designului paletei.
  2. Un ruj. Poți să adaugi lângă paleta de farduri și un ruj hidratant Makeup Revolution Rose Gold sau un set pentru buze Makeup Revolution Retro Luxe, format dintr-un creion de conturare a buzelor și un ruj.
  3. Fond de ten. Din experiență, recomand fondul de ten sub formă de creion Makeup Revolution Fast Base. Este foarte ușor de utilizat și asigură o acoperire excelentă. Totuși, îți recomand să te asiguri că știi care este nuanța tenului înainte de a lua un fond de ten.

Acestea sunt doar câteva motive pentru a cumpăra cadouri de Ziua Femeii de la Makeup Revolution. În ceea ce privește alegerea cadourilor, eu ți-am oferit câteva idei și sunt convinsă că vei reuși să alegi cadoul perfect din oferta acestui brand.

10 thoughts on “De ce să iei cadouri de Ziua Femeii de la Makeup Revolution?

  1. Am câteva produse de la Makeup Revolution. Iubesc brandul deoarece este cruelty-free și găsesc foarte multe opțiuni vegane la ei. Inclusiv fondul de ten tip stick este vegan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: