Sonic the Hedgehog – impresii film

Sonic de Hedgehog – impresii film

A trecut ceva timp de când am reușit să vizionăm un film împreună, eu cu soțul și cu fiica noastră. Aseară însă, pentru că am pregătit pentru cină pizza și bruschete, Norbi a propus să ne uităm la un film. A găsit pe Netflix filmul Sonic the Hedgehog și am decis să îl vedem. Și tare bine am făcut! Ne-a plăcut tuturor filmul, este simpatic și amuzant.

Să vă faceți o idee, personajul negativ din film este jucat de Jim Carrey. Acum, nu știu cum sunteți voi, însă nouă ne place tare mult acest actor și suntem de părere că are un umor aparte, pe care îl transmite nu doar prin replici, ci și prin gesturi și mimica feței. Așadar, ne-am bucurat când am văzut cine este în rolul personajului malefic.

Dincolo de povestea în sine, de acțiune și de momentele absolut amuzante din film, aș zice că acesta tratează subiectul prieteniei și a loialității. Cât despre părerea de ansamblu, trebuie să fiu sinceră și să vă spun că inițial m-am gândit că mă va plictisi filmul, însă nu a fost deloc așa. Este un film pe care chiar îl recomand cu drag.

Sonic the Hedgehog – prezentare film

Sonic este un arici extraterestru și are superputerea vitezei. Aleargă neîncetat și rapid. Când era mic, trăia pe o planetă extraterestră și era în grija unei bufnițe. Însă, din cauza superputerii sale, Sonic a început să fie vânat de „cei răi”. Atunci, bufnița i-a dat câteva inele, pe care să le folosească atunci când cineva îl vânează pentru a-i lua puterile. Îl trimite printr-un astfel de inel pe Pământ, pentru a-l salva.

Pe Pământ, Sonic trăiește singur, în Green Hills, Montana. Acolo, îi urmărește pe locuitori și își creează ideea că s-a împrietenit cu un cuplu din oraș. Însă știe că nu are voie să se lase descoperit, astfel că se ferește să fie văzut, chiar dacă își dorește prieteni adevărați.

Într-un moment de neatenție, puterile lui se activează, creând o pană de curent în tot orașul. Este descoperit atunci de maleficul Dr. Robotnik, care are în plan să domine lumea cu puterile luate de la Sonic. În încercarea de a se ascunde, Sonic este găsit de Tom, șeriful orașului. Dorința cea mai mare a lui Tom a fost întotdeauna să salveze pe cineva, motiv pentru care tocmai se pregătește să se mute în San Francisco, să devină polițist acolo. Întâlnirea cu Sonic îi dă puțin planurile peste cap, deoarece se simte nevoit să îl ajute pe ariciul albastru să scape de Dr. Robotnik.

Împreună, cei doi pornesc în aventura vieții lor, care le aduce în cale numeroase pericole, dar și distracție cât cuprinde. Avem parte de acțiune, urmăriri și scene de-a dreptul amuzante. Pentru a afla ce se întâmplă cu ei și dacă reușește Sonic să scape de maleficul Dr. Robotnik, vă invit să vizionați filmul Sonic the Hedgehog.

4 thoughts on “Sonic the Hedgehog – impresii film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: