Paleta Pearlesque Avon – noul meu produs preferat

Paleta Pearlesque Avon

Recent, am avut ocazia să testez paleta de farduri de pleoape Pearlesque de la Avon. M-am bucurat să pot testa această paletă, fiind în premieră în catalog. Paleta conține nouă nuanțe de fard de pleoape, atât deschise cât și închise, mate și strălucitoare deopotrivă. Așadar, este perfectă pentru a realiza atât machiaje de zi, cât și de seară sau sărbătoare.

Paleta Pearlesque din gama mark de la Avon vine într-un ambalaj deosebit de drăguț și strălucitor. Este prevăzută cu închidere pe bază de magnet, iar în interior are o oglindă suficient de mare. Designul mi se pare elegant și perfect pentru a face această paletă nu doar o achiziție excelentă, ci și un cadou foarte drăguț.

Unul dintre primele avantaje pe care le-am observat folosind paleta Pearslesque a fost ușurința cu care se blenduiesc culorile la machiaj. Trecerea dintre culori se poate realiza foarte ușor și fără să fie observată ca fiind una bruscă. Sunt ușor de aplicat și nu se împrăștie. Al doilea avantaj major este că sunt rezistente la transfer. Chiar și după câteva ore, machiajul a rămas intact și la fel de intens ca la început.

Pearlesque și susținerea unei cauze

Pentru a avea ocazia de a testa paleta Pearlesque, a fost necesar să alegem o cauză din portofoliul Avon pe care să o susținem. Acest lucru presupunea achiziționarea unui produs social din cadrul campaniilor active. Eu am ales Cana pentru călătorii Believe You Can. Această cană este unul dintre produsele sociale din Campania Respectului, care susține lupta împotriva violenței domestice. Întregul procent din profitul produselor sociale este donat Asociației Zi de Bine, prin care se oferă butoane de panică victimelor violenței în familie.

Așadar, în urma acestei campanii de testare, m-am ales cu o minunată paletă de farduri (care, trebuie să recunosc, a devenit preferata mea dintre toate câte le am) și cu o cană superbă, iar ca bonus, am susținut o cauză pe care chiar mi-am dorit să o susțin, cu atât mai mult cu cât am cunoștințe care sunt sau au fost victime ale violenței domestice.

Machiaj de zi și machiaj de sărbătoare

Deși am realizat mai multe machiaje diferite cu ajutorul acestei palete de farduri, o să vă vorbesc despre două dintre ele: un machiaj de zi și unul de sărbătoare. Pentru machiajul de zi, am folosit două nuanțe: nude și maro. S-au blenduit atât de frumos, încât machiajul a părut compact, finisat.

Pentru machiajul de sărbătoare am folosit cinci nuanțe: roșu mat și strălucitor, verde mat și strălucitor, și auriu. M-a uimit faptul că, deși fiind culori total diferite, s-au blenduit foarte frumos, s-au integrat bine unele cu altele și nu s-a văzut o trecere bruscă între culori.

În încheiere, vă spun doar că paleta Pearlesque merită să se regăsească în kit-ul de cosmetice al oricărei femei. Culorile sale sunt deosebit de frumoase și dau o mulțime de posibilități de a crea machiaje uimitoare, pentru zi sau sărbătoare. Mie atât de dragă îmi este paleta și atât de încântată sunt de calitatea acestor farduri de pleoape, încât m-am machiat chiar și doar de dragul de a le folosi, fără a ieși din casă.

Iar dacă și voi vă doriți să aveți ocazia să testați diverse produse, vă invit să vă creați un cont de buzzer pe BuzzStore.

6 thoughts on “Paleta Pearlesque Avon – noul meu produs preferat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: