Mascara Lash Genius de la Avon – Da sau Nu?

3 machiaje colorate cu Mascara Lash Genius de la Avon

În ultima perioadă am început să folosesc tot mai des produse Avon, iar participarea la campaniile Buzzstore mi-au oferit ocazia să testez produse noi de la acest brand. Cel mai recent, am avut șansa de a testa Mascara Lash Genius în trei nuanțe noi: Navy (albastru închis), Aubergine (violet) și Emerald (verde smarald). Le-am folosit pe fiecare dintre ele și azi vă povestesc câte ceva despre experiența mea de testare.

Mascara Lash Genius – o mascara cu 5 beneficii

Mascara Lash Genius de la Avon promite să ofere cinci beneficii. Le oferă sau nu? Haideți să le luăm pe rând și să vă spun impresiile mele sincere cu privire la această mascara. Menționez din start că lucrurile pe care le scriu se aplică tuturor celor trei nuanțe pe care le-am testat.

1. Volum. Primul beneficiu menționat în descrierea produsului este volumul. Într-adevăr, această mascara oferă volum genelor, ceea ce m-a bucurat.

2. Alungire. Mascara Lash Genius nu doar promite, ci chiar alungește frumos genele.

3. Separare. Această mascara separă frumos genele, ceea ce este încă un bonus pentru a o folosi.

4. Ridicare. Și acest beneficiu este real, întrucât chiar ridică genele.

5. Culoare intensă. Ei bine, iată un beneficiu pe care nu îl pot susține. Într-adevăr, oferă intensitate genelor, așadar dacă ne referim strict la intensitate, da, sunt de acord că are și acest beneficiu. Însă, dacă ne gândim la culoare, aici nu prea mi se pare că și-a atins scopul. Am testat trei nuanțe diferite, însă pe gene nu am observat prea mare diferență între cele trei, ba chiar mi s-a părut că toate semănau destul de bine cu o mascara neagră. Așadar, deși pe perie culorile sunt superbe, pe gene sunt prea închise pentru a putea fi diferențiate, după părerea mea.

Impresii în urma testării

Îmi place Mascara Lash Genius pentru beneficiile pe care chiar le oferă: volum, alungire, separare și ridicare. În plus, nu încarcă genele, ceea ce mi se pare un beneficiu extraordinar. O mascara care face genele frumoase, lungi și intense fără a le încărca este, în opinia mea, o mascara care își merită banii. În schimb, recunosc că am fost ușor dezamăgită de felul în care se văd culorile pe gene. Dacă ar fi să aleg dintre cele trei nuanțe testate, aș spune că nuanța Emerald se vede cel mai bine și este preferata mea, din toate punctele de vedere.

Așadar, vă recomand această mascara dacă vă doriți să obțineți machiaje frumoase și deosebite. Avantajul este că, nefăcând prea mare diferență la culoarea genelor, puteți folosi oricare dintre cele trei nuanțe în machiajele voastre de zi cu zi.

Voi ați folosit Mascara Lash Genius în varianta color? Care culoare vă place mai mult dintre cele trei?

Dacă vă doriți și voi să participați la diverse campanii de testare, vă puteți crea cont pe Buzzstore.

6 thoughts on “Mascara Lash Genius de la Avon – Da sau Nu?

  1. Mulțumesc pentru impresiile sincere, îmi doresc și eu un rimel colorat, și chiar eram curioasa dacă acestea sunt bune. Nunata emerald îmi place și mie mult și o voi achiziționa, este destul de vizibila culoarea pentru mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: