Mama și copilul își cumpără cosmetice de la Notino

Mama și copilul își cumpără cosmetice de la Notino

Încep săptămâna cu o veste bună: pe Notino a fost creată o nouă categorie, intitulată mama și copilul. Așadar, de acum încolo, atunci când vei avea de cumpărat produse special destinate ție, mama, sau copilului tău, îți va fi foarte ușor să le găsești în categoria dedicată. Desigur, produse cosmetice pentru mamă și copil găseai și înainte, însă mi se pare excelent să nu mai trebuiască să cauți produsele în diverse categorii, ci să le ai pe toate la îndemână.

De-a lungul timpului, am comandat numeroase produse cosmetice de pe site, iar în multe dintre comenzile mele s-au regăsit și produse pentru fiica mea. De fapt, în ultimii 2-3 ani, fiecare sărbătoare a conținut și cadouri de pe Notino, pe lângă jucării sau alte produse. Și, pentru că Denisa este deja suficient de mare, am comandat adeseori produse precum parfumuri pentru copii și diverse spumante sau bile efervescente pentru baie, special destinate copiilor.

Trei branduri din categoria „Mama și copilul” pe care le recomand

Profit de ocazie că este o nouă categorie pe site și îți recomand trei branduri din categoria mama și copilul, pe care eu le-am cumpărat pentru Denisa. În primul rând, parfumul EP Line Frozen, care mi se pare excelent pentru orice fetiță. Doar știm cât de mult iubesc fetițele tot ce ține de Frozen, nu-i așa? Denisei i l-am oferit anul trecut, de sărbătorile de iarnă, și amândouă suntem încântate de el. are un miros plăcut, iar sticluța este tare simpatică. De la brandul EP Line a folosit și alte produse, în special pentru baie, și s-a declarat mulțumită.

Al doilea brand pe care îl recomand este Johnson’s. Recunosc, sunt îndrăgostită de brand de când am născut-o pe Denisa. Când era bebeluș, am încercat și alt șampon, însă nu mi-a plăcut deloc cum s-a comportat, astfel că am rămas fidelă acestui brand. Am folosit o mulțime de produse Johnson’s pentru Denisa, de la șampon, la loțiune de corp și spray pentru păr și am fost de fiecare dată mulțumită de alegerea făcută. Sunt produse prietenoase cu pielea bebelușului și copilului, nu produc lacrimi și au parfum plăcut.

Cel de-al treilea brand în care am încredere când vine vorba despre produse cosmetice din categoria mama și copilul este Nivea. Pot spune că în familia mea, Nivea este un brand cu tradiție. Așadar, dacă eu și mama folosim cremă Nivea, nu se putea să nu aibă și Denisa propria ei cremă Nivea, nu-i așa? M-am bucurat când am găsit crema pentru față și corp pentru pielea bebelușului Nivea Baby My First Cream. Și Denisa o folosește cu mare drag, iar pe mine mă bucură să văd că învață de mică să aibă grijă de ea.

Mama și copilul – o categorie cu produse minunate

Deși sunt fidelă brandurilor pe care le-am menționat, când vine vorba de produse cosmetice din categoria mama și copilul, trebuie să recunosc că am aruncat deja o privire pe site, în categoria respectivă și am pus ochii pe câteva produse noi. Cu siguranță, comanda mea următoare va avea și ceva produse din această categorie.

Tu ce branduri folosești pentru copilul tău? Ai comandat din categoria Mama și copilul de la Notino?

4 thoughts on “Mama și copilul își cumpără cosmetice de la Notino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: