Idei de cadouri Valentines Day pentru ea și el

Idei de cadouri Valentines Day pentru ea și el

Iată că a venit iar acel moment când cauți cadouri Valentines Day. Știu că poate fi destul de dificil să găsești cadoul potrivit, indiferent dacă ești în căutarea unui cadou pentru ea sau pentru el. De aceea, în articolul de azi mi-am propus să îți ofer câteva sugestii care sper să te ajute să găsești cadoul ideal, indiferent pentru cine cauți.

Cadouri Valentines Day pentru ea

După părerea mea, cea mai sigură alegere când vine vorba despre cadouri Valentines Day pentru ea o reprezintă parfumurile. Desigur, asta înseamnă să îi cunoști preferințele în materie de parfumuri. De exemplu, dacă știi care este parfumul ei preferat, te poți considera norocos, pentru că îl poți cumpăra pe acela și ai rezolvat cadoul perfect, fără prea multă bătaie de cap. Câteva dintre parfumurile care sunt populare și excelente pentru a fi oferite cadou sunt:

 • Carolina Herrera Good Girl, un parfum din grupa de parfumuri orientale, florale
 • Lancôme La Vie est Belle, un parfum din grupa de parfumuri de fructe, florale
 • Armani Si, un parfum din grupa de parfumuri de fructe, florale, chypre
 • Jean Paul Gaultier Scandal, un parfum din grupa de parfumuri florale, chypre
 • Yves Saint Laurent Black Opium, un parfum din grupa de parfumuri orientale
 • Yves Saint Laurent Libre, un parfum din grupa de parfumuri de fructe, florale

Dacă nu cunoști gusturile partenerei tale în ceea ce privește parfumurile și vrei să eviți să o dai în bară, oferindu-i un parfum care nu i-ar plăcea, atunci poți opta pentru alte cadouri Valentines Day, cum ar fi cele din categoria de machiaj. Majoritatea femeilor apreciază un cadou de calitate din această categorie, iar un ruj de la Yves Saint Laurent, de exemplu, pe care poate ea nu și l-ar cumpăra vreodată, o va cuceri instant.

Dacă partenerei tale îi plac parfumurile pentru casă, atunci poți să o surprinzi plăcut cu un cadou din această categorie. De exemplu, poți alege lumânări parfumate sau bețișoare parfumate, care să îi creeze o atmosferă plăcută și primitoare în locuință și care îi va aminti de fiecare dată de tine.

Cadouri Valentines Day pentru el

Dacă ești în căutarea unui cadou Valentines Day bărbați, vestea bună este că poți să alegi un parfum sau un set cadou, care îl va surprinde plăcut. La fel ca în cazul femeilor, și când alegi un parfum pentru bărbați este bine să îi cunoști preferințele în materie de parfumuri. Dacă totuși ești pregătită să riști, poți alege unul dintre aceste parfumuri pentru el:

 • Versace Eros, un parfum din grupa de parfumuri aromatice
 • Paco Rabanne Invictus, un parfum din grupa de parfumuri acvatice, lemnoase
 • Bvulgari Man in Black, un parfum din grupa de parfumuri orientale, florale
 • Hugo Boss Boss Bottled, un parfum din grupa de parfumuri picante, lemnoase
 • Armani Acqua di Giò Pour Homme, un parfum din grupa de parfumuri citrice, aromatice

Dacă partenerul tău este pretențios sau sensibil la parfumuri, cum este și cazul soțului meu, îți recomand să optezi pentru un cadou din altă categorie. De exemplu, eu i-am cumpărat recent soțului meu un set White Glo Hemp Seed Oil, cu pastă de dinți și periuță de dinți din bambus, de care el a fost tare încântat. Desigur, poți alege dintre multe alte seturi pentru îngrijirea dentară, îngrijirea corpului, a părului sau a tenului.

Tu ce cadouri cumperi pentru Ziua Îndrăgostiților?

Sper că ideile mele te vor ajuta să alegi cele mai potrivite cadouri Valentines Day. Te asigur că poți găsi ușor cadoul ideal, ținând cont de preferințele partenerei sau partenerului tău. Tu ce cadou te-ai gândit să oferi în acest an de Ziua Îndrăgostiților?

4 thoughts on “Idei de cadouri Valentines Day pentru ea și el

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: