Cu Oh So Tokyo de la Avon am realizat machiaje colorate

oh so tokyo

Probabil știți deja că îmi place să testez noi produse de la Avon. De altfel, de-a lungul timpului am folosit și încă folosesc diverse produse cosmetice ale acestui brand, de la geluri de duș la spumante de baie, parfumuri și produse de makeup. Așadar, m-am înscris și în noua campanie organizată de BuzzStore, în care am avut ocazia să testez rujul și fardul de obraz 2in1 mark. Oh So Tokyo și creionul contur pentru ochi Oh So Tokyo, ambele disponibile în ediție limitată.

Poate ați văzut deja postările din social media, unde mi-am exprimat primele impresii cu privire la cele două produse. Am promis că revin cu impresii complete și sincere, așa cum v-am obișnuit. Rujul a sosit în nuanța Cherry Pink, iar creionul contur în nuanța Fire Red. Recunosc că pentru mine creionul a fost o provocare, întrucât până acum nu am îndrăznit să folosesc culori intense la machiaj. Cele două produse sunt inspirate de Jocurile Olimpice de la Tokyo și le-am luat ca pe o provocare de a realiza machiaje îndrăznețe și colorate.

Cum mi s-au părut produsele Oh So Tokyo?

oh so tokyo

Voi începe prin a vorbi despre rujul și fardul de obraz 2in1 mark. Oh So Tokyo. Deși nuanța în ambalaj pare fix pe gustul meu, treburile au stat diferit odată aplicat pe buze. Rujul are o textură destul de lichidă, cumva ca un gloss din acelea de demult, pe care îl simți ca apa și apoi senzația dispare. Însă odată cu senzația aproape că dispare și rujul.

Știți deja că am mai testat și alte rujuri de la Avon și chiar am fost mulțumită de persistența lor și rezistența la transfer, însă nu e și cazul acestui ruj. Din punctul meu de vedere, nu se ridică la nivelul așteptărilor mele. Nu mi-a plăcut nici textura, nici persistența, iar rezistența la transfer este spre zero, cu toate că este promovat ca fiind rezistent la transfer.

oh so tokyo

În ceea ce privește creionul contur însă, pot să spun că mă declar încântată, nu doar mulțumită! Nuanța este fermecătoare și chiar m-a făcut să îmi placă să mă machiez cu linie de tuș roșie. Poate a fost doar impresia mea, însă mie mi s-a părut că roșul mi-a evidențiat albastrul ochilor. În plus, un alt detaliu care mi-a plăcut a fost ușurința cu care se aplică.

Sunt destul de nepricepută la a trasa linia de tuș și oricâte creioane de contur am încercat, nu prea au reușit să mă ajute să o trasez mai bine, cu câteva mici excepții. Însă acest creion contur are un vârf inspirat de stiloul de caligrafie, fapt ce permite o aplicare facilă și precisă. Are o culoare intensă, care persistă. Iar ca bonus, deși creionul contur persistă chiar foarte bine chiar și după multe ore de la aplicare, este destul de ușor de îndepărtat la demachiere.

Impresii la final de campanie

Așadar, la final vă spun că rujul nu este pentru mine, însă de creionul contur m-am îndrăgostit și sper să se regăsească în oferta Avon pe viitor, chiar dacă momentan este în ediție limitată. Voi ați folosit aceste două produse? Cum vi se par?

2 thoughts on “Cu Oh So Tokyo de la Avon am realizat machiaje colorate

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: