Cadourile de Paști care îți conving copilul să facă sport

Cadourile de Paști care îți conving copilul să facă sport

Țin minte și acum tradițiile de Paști, de când eram copil. Printre ele se numărau cadourile care, în fiecare an, constau în haine și sandale noi. Cel puțin în zona noastră, se spunea că aduce noroc să ai haine noi de Paști. Acum nu mai păstrăm tradițiile chiar atât de strict ca pe vremea când eram eu copil, dar adevărul este că tot mai obișnuim să le cumpărăm copiilor noștri diverse cadouri de Paști. Și, cum în ultimii doi ani mișcarea a căzut cam pe ultimul loc, situația fiind de așa natură, m-am gândit că anul ăsta am putea profita de ocazie și cadourile de Paști pentru copii să fie sub forma diverselor produse care să îi încurajeze să facă mai mult sport.

Mă gândesc că, noi, părinții, putem profita de această sărbătoare pentru a le oferi copiilor noștri cadouri care să le transmită „Hai afară, hai la sport!”, mai degrabă decât să îi încurajeze să petreacă mai mult timp în fața ecranelor. Așadar, azi o să îți arăt trei produse pe care le consider a fi cadourile de Paști ideale pentru a-l convinge pe copil să facă mai multă mișcare, să petreacă mai mult timp în aer liber, făcând un sport pe placul său.

1. Bicicletă

În general, copiii adoră să meargă pe bicicletă. Eu una regret că, din cauza unui incident nefericit de când învățam să merg pe bicicletă, am renunțat total la asta și așa am ajuns ca, nici la această vârstă, să nu știu și să nu vreau să văd #biciclete. Totuși, m-aș bucura ca fiica mea să aibă această plăcere, motiv pentru care prima categorie în care am căutat cadourile de Paști a fost tocmai categoria de biciclete.

Desigur, găsim o mulțime de modele, atât pentru fete, cât și pentru băieți. Designul lor este atrăgător, astfel că poți alege bicicleta potrivită copilului tău și cu siguranță o va iubi, modelele de pe site fiind special create pentru cei mici.

2. Role

O pereche de #role este, de asemenea, pe lista pentru cadourile de Paști din acest an. Copiii adoră să meargă pe role, iar având o pereche de role pe gustul lor îi va determina să iasă mai des la mișcare. Fie că există o zonă special amenajată unde să le poată folosi sau merg în parc, împreună cu prietenii, cu siguranță rolele sunt unele dintre cele mai apreciate articole sportive de către toți copiii.

3. Trotinetă

Cea de-a treia categorie în care am căutat produse pentru cadourile de Paști este cea de trotinete copii. Când mă gândesc la cadourile de Paști pentru copii, nu pot să nu mă gândesc și la #trotinete. În zilele noastre, cred că sunt puțini copiii care nu au avut, sau nu și-au dorit măcar, o trotinetă. Fiica mea a avut o trotinetă, pe care mama mea i-a cumpărat-o de ziua ei, în urmă cu doi ani. Însă acum ar fi momentul pentru una nouă și mă gândesc serios că Paștele sunt un prilej excelent pentru a-i oferi un astfel de cadou.

Cadourile de Paști îl pot convinge pe copilul tău să facă sport

Sunt sigură că, orice ai alege din această listă, vei reuși să îl determini pe copilul tău să iasă mai mult la aer curat și să facă mai multă mișcare. După părerea mea, cadourile de Paști nu trebuie să se rezume doar la dulciuri, haine și încălțăminte, ci pot foarte bine face parte din categoria articolelor sportive, pentru a le transmite copiilor mesajul „Hai afară, hai la sport!”.

Tu ce părere ai? I-ai oferi copilului tău un astfel de cadou de Paști? Ce ai alege din lista mea?

2 thoughts on “Cadourile de Paști care îți conving copilul să facă sport

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: