Black Friday de vară la Notino cu reduceri la cosmetice

black friday

Cine zice că trebuie să așteptăm toamna pentru a ne bucura de Black Friday? Iată că, pe Notino, în săptămâna 13-19 iulie 2020, avem parte de Summer Black Friday. Este momentul perfect să mai reducem din produsele din wishlist și să ne bucurăm de produsele dorite, la prețuri reduse. În această săptămână de Black Friday, puteți beneficia de o reducere de 20% la brandurile selectate. Reducerea se aplică produselor din categorii precum parfumuri, produse de make-up, produse cosmetice electrice, produse pentru îngrijirea tenului și a corpului și produse pentru îngrijirea părului.

Pentru a avea parte de reducerea de 20%, doar introduceți codul notino în coșul de cumpărături. Oferta din această săptămână nu se aplică produselor care se află deja la reducere sau care sunt la lichidare de stoc.

Ce produse am comandat de pe Notino?

Mai de mult, am comandat de pe Notino un set de rujuri NYX Professional MakeupLove Lust Disco Slip Tease. Mi-a plăcut atât de mult setul, încât de atunci mi-am propus să îmi mai cumpăr și alte cosmetice Nyx. De data aceasta, am comandat paleta cu farduri de ochi NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow. Iar dacă și vouă vă plac produsele Nyx, sau dacă vă doriți să le testați, eu zic că e momentul perfect să cumpărați produsele acestui brand, deoarece se încadrează la reducerea de 20% de Black Friday.

În aceeași comandă în care am luat paleta cu farduri de ochi Nyx, am avut și o apă termală Avène. În articolul despre epilat, v-am povestit că apa termală mă ajută să scap repede de iritațiile de după epilarea cu aparatul. Deși am deja un recipient de apă termală, apa termală Avène era la reducere, iar brandul este renumit pentru produsele sale de calitate. Așadar, mi-am zis că nu strică să am acest produs acasă, mai ales că știu sigur că este unul pe care îl folosesc periodic. Eu am ales varianta de 150 ml, dar o găsiți și la 50 ml și 300 ml.

Cosmetice și parfumuri la preț redus, de Black Friday

Așadar, în această săptămână puteți achiziționa diverse cosmetice, parfumuri și produse de îngrijire la preț redus. Voi ce aveți în plan să comandați de pe Notino cu ocazia Black Friday de vară?

8 thoughts on “Black Friday de vară la Notino cu reduceri la cosmetice

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: