„Banii, Prosperitatea și Abundența în Viața noastră”

Banii, Prosperitatea și Abundența în Viața noastră

În 12.12.2019 am participat la evenimentul „Banii, Prosperitatea și Abundența în Viața noastră”, susținut de parapsiholog Simona Igna. A fost primul eveniment de acest gen la care am participat, astfel că am avut și ceva emoții, neștiind cum va decurge. Fiind susținut de terapeuta mea, mi-am dorit să particip, deoarece îmi place foarte mult cum vorbește și, mai ales, ce vorbește. Terapiile cu ea sunt cu adevărat utile, iar simplul fapt de a te afla în prezența ei îți dă deja o stare de bine, de calm și relaxare.

Azi nu vă voi vorbi despre ea, însă, ci despre evenimentul pe care l-a organizat și impresiile mele despre acest eveniment. Cred că v-ați dat seama încă de la titlu că evenimentul a avut ca temă banii și prosperitatea noastră. Simona a organizat acest eveniment din dorința de a ne ajuta pe cei care am participat să privim banii așa cum merită, ca pe o energie de schimb.

Într-adevăr, avem nevoie de bani pentru a ne putea bucura de toate plăcerile pe care ni le poate oferi viața. Însă, adeseori, spunem că nu avem bani și avem chiar tendința de a considera că nu merităm să avem mai mulți bani. Această gândire, în general împlântată în subconștientul nostru încă din copilărie, este greșită. Iar Simona a reușit, prin evenimentul ei, să ne explice exact ce înseamnă banii și cum putem atrage abundența și prosperitatea în viața noastră.

Banii vin la cei care îi respectă

În cadrul evenimentului „Banii, Prosperitatea și Abundența în Viața noastră”, parapsihologul Simona Igna ne-a prezentat ce înseamnă banii, care sunt legile prosperității și abundenței și cum putem face să atragem banii în viața noastră. Pe scurt, să rezum ideea evenimentului, este important modul nostru de gândire și felul în care privim banii. Atunci când îi respectăm și suntem conștienți că merităm să avem bani, aceștia vin la noi. Dacă, în schimb, considerăm că nu suntem demni de a avea mai mulți bani sau nu le arătăm respect, banii vor „fugi” de la noi.

Cum a decurs evenimentul?

Evenimentul a cuprins o prezentare a subiectului, două meditații și interacțiune între Simona și participanți. La încheiere, a fost și o sesiune de întrebări și răspunsuri. Evenimentul a fost transmis și live, într-un grup privat, pentru persoanele care și-au dorit să participe și nu au putut fi fizic alături de noi. Interacțiunea i-a inclus și pe membrii grupului respectiv, fiind luați în considerare ca și cum ar fi fost cu noi în sală.

Am aflat multe noțiuni și informații noi și interesante și mi-am schimbat viziunea asupra banilor. Evenimentul a fost unul deosebit de interesant și frumos, cadrul a fost unul relaxat și prietenos, astfel că și emoțiile de la început s-au evaporat foarte repede, când am văzut ce atmosferă plăcută este.

Am și început deja să pun în practică unele dintre informațiile pe care le-am învățat la evenimentul „Banii, Prosperitatea și Abundența în Viața noastră”. Mă bucur că am avut ocazia să particip și cu siguranță voi mai participa și la alte evenimente susținute de Simona Igna, deoarece consider prețioase și extrem de utile informațiile pe care le oferă.

8 thoughts on “„Banii, Prosperitatea și Abundența în Viața noastră”

  1. Nu am participat la asemena evenimente, dar cred ce putem afla multe lucruri noi. Ma bucur că ai petrecut un timp frumos și util!

  2. Am participat on line la acest eveniment si pe aceasta cale multumesc organizatorilor.Un eveniment venit la momentul potrivit cu informatii utile ,explicate de dna Simona Igna pe intelesul tuturor.Deasemenea au fost multe exemple din viata de zi cu zi in ceea ce privesc banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: