Am întrebat 10 bloggeri români… – Leapșa

bloggeri

Îmi place să răspund la tag-uri de tot felul. Leapșa este o activitate tot mai des întâlnită printre bloggeri și, dacă până de curând răspundeam doar la tag-uri despre cărți, în ultima perioadă îmi plac tot mai mult cele generale, cum e și acest tag, la care m-a provocat Almona să răspund.

Așadar, haideți să vedem despre ce leapșă este vorba și ce puteți afla despre unii bloggeri români prin intermediul ei.

Am întrebat 10 bloggeri români

Dacă ai putea alege un fel de mâncare pe care să îl mănânci pentru următoarea lună (fără să ai voie să mănânci altceva), care ar fi acela?

E abia prima întrebare și deja m-a pus în dificultate. Eu și mâncarea ne împăcăm destul de greu, în sensul că îmi place să mănânc de fiecare dată altceva și ador inclusiv să testez rețete noi. Totuși, dacă ar fi să aleg un singur fel de mâncare pe care să îl mănânc timp de o lună, categoric aș opta pentru bogracs, și nu doar din cauză că îmi place foarte mult, ci și pentru că îl consider un fel de mâncare extrem de versatil și consistent. După părerea mea, bogracs-ul ține cont și de supă și de felul doi, așa că aș putea trăi doar cu asta timp de o lună.

Pleci într-o vacanță de două săptămâni pe o insulă exotică și aproape pustie și poți lua cu tine un actor, un blogger/vlogger și un antreprenor (români sau străini). Pe cine iei?

Trebuie să recunosc că mă amuză și mă pune în dificultate și această cerință. Aș alege dintre actori pe Emma Watson, deoarece sunt convinsă că mi-ar face plăcere să vorbesc cu ea. Dintre bloggeri, aș alege-o pe Claudia Vasilache, pentru că îmi este prietenă și știu că și ei i-ar prinde bine o astfel de vacanță. Iar ca antreprenor, aș lua-o cu mine pe Alexandra Ghețe, de la Beauty Leaders, pentru că alături de ea știu sigur că nu m-aș putea plictisi vreodată. Cu aceste trei persoane alături, sunt sigură că două săptămâni pe o insulă aproape pustie ar trece super repede, aproape pe neobservate.

Știm cu toții că în copilărie visam cel mai mult. Spune-ne un vis pe care îl aveai in copilărie și s-a îndeplinit și unul care nu s-a îndeplinit.

Unul dintre visele pe care știu că le aveam a fost să găsesc un bărbat blând și iubitor, cu care să mă înțeleg bine și să trăim în liniște împreună. Este visul care mi s-a îndeplinit.

Un alt vis a fost să devin florăreasă, iar acest vis nu s-a îndeplinit, deoarece pe parcursul anilor, mi-am pierdut interesul în domeniu.

Primești un cadou foarte urât de la prietena cea mai buna/prietenul cel mai bun. Îi spui că e oribil sau te prefaci că iți place?

Mă străduiesc acum să îmi imaginez ce cadou aș putea primi, pe care să îl consider foarte urât și chiar nu reușesc să îmi dau seama. Cred că, indiferent ce ar fi, aș găsi un sens pentru a-l fi primit cadou și aș fi mulțumită. Dacă alta nu, m-aș gândi că mi l-a oferit fie ca o glumă, fie pentru a-mi testa personalitatea. Sunt sinceră până în pânzele albe, dar nu cred că aș putea spune despre un cadou că este oribil.

Este sfârşitul lumii. Ce carte ai pune în capsula cosmică pentru a păstra o „urmă” a umanităţii?

Cred că o carte nu este suficientă, însă, dacă ar trebui neapărat să aleg, aș lua cu mine o carte a lui Marius Albert Neguț. Încă nu pot hotărî care dintre cele trei romane publicate până acum.

Dacă ai putea călători în trecut și să discuți cu tine cel/cea de 18 ani, ce sfaturi ți-ai da? (maxim 3)

În primul rând, mi-aș spune să privesc viața cu mai mult optimism și să mă bucur de fiecare clipă. Mi-aș spune să mă bucur mai mult de persoanele dragi și să triez cu atenție persoanele alături de care îmi petrec timpul.

Ți se oferă șansa de a juca în filmul realizat după cartea ta preferată. Pe cine ai interpreta și de ce?

Am multe cărți preferate, însă când am văzut cerința, primul meu gând a fost cartea „Don’t cry, just fly” de Georgiana Vâju. Aș interpreta-o, așadar, pe Ambra.

Ce te motivează să scrii pe blog?

Motivație găsesc ușor, timp, mai greu. În primul rând, îmi place să scriu, iar blogul este locul în care scriu pentru mine, pentru sufletul meu. Scriu toată ziua pentru diverși clienți, pentru site-urile lor, așadar adeseori aștept momentul în care să scriu pe blogul meu, pentru că acolo simt că pot să scriu așa cum vreau eu, cum îmi place. Apoi, am zis dintotdeauna că dacă și o singură persoană îmi va citi blogul, va merita să continui să scriu pe el.

Primești un premiu (în bani) pe care ești convins/ă că nu îl meriți. Cum reacționezi?

Din moment ce primesc premiul, consider că îl merit, altcineva a decis deja asta. în cazul în care, totuși, ar exista posibilitatea să nu îl merit, probabil că aș întreba care este motivația care i-a determinat să îmi ofere premiul.

Spune-ne ceva despre tine ce nu ai mai spus public până acum.

În urma unei discuții cu terapeuta mea, am stabilit că sunt sociabilă selectiv.

Acestea au fost întrebările și răspunsurile, iar leapșa „Am întrebat 10 bloggeri români…” merge la:

Claudia Vasilache de la Lecturi de mămică

Adriana Ivan de la Adriana Ivan

Cătălina Coman de la Lifestyle by Cătă

Dana Lionte de la Ups Blog

Dana Codori de la Căsuța unui melc

Marius Andrei de la Analogii Antologii

Sorina Ciocârlan de la Scrinul cu cărți

Alina Ioana Dinu de la Idei la întâmplare

Gabriela Rădulescu de la Picnic on the shelf

Cristina Danciu de la Readers & Beautiful Minds

12 thoughts on “Am întrebat 10 bloggeri români… – Leapșa

  1. Mulțumesc pentru tag! Am răspuns cu drag la provocare. Îmi plac tare mult răspunsurile tale şi recunosc că a trebuit să caut pe Google ce este Bogracs. Te îmbrățişez!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: