4 parfumuri de la Avon din colecția mea

parfumuri de la avon

De curând, am revenit la produsele Avon. În opinia mea, sunt produse de calitate, iar prețurile sunt cel puțin accesibile, ca să nu spun că sunt chiar mici. Și, cum obsesia mea pentru parfumuri, în special pentru cele care conțin note de frezie, a început să ia tot mai mult avânt, o comandă recentă mi-a adus acasă patru parfumuri ale brandului. În continuare, vreau să vă arăt care sunt cele patru parfumuri de la Avon pe care le-am adăugat recent în colecția mea. Sunt sigură că le cunoașteți, sau măcar ați auzit de unele dintre ele, deoarece sunt parfumuri devenite deja iconice pentru brandul Avon.

Avon Célèbre

parfumuri de la Avon

Cred că, dintre cele patru parfumuri de la Avon pe care le-am ales, Avon Célèbre este singurul pe care nu îl folosisem în trecut. L-am ales, desigur, pentru că frezia se numără printre notele sale. Este un parfum fin, care persistă destul de bine.

Notele sale de vârf sunt: piper, cyclamen, tonuri de fructe. Ca note de inimă, sunt: lăcrămioare, iasomie, bujor, frezie, magnolie. Notele de bază sunt: cedru și lemn de santal. Parfumul Avon Célèbre este încadrat în grupa de parfumuri de fructe și florale.

Avon Perceive

Cu parfumul Avon Perceive mă mai întâlnisem în trecut. Recent, mi-am comandat deodorantul roll-on Avon Perceive și am fost atât de mulțumită de persistența lui, încât mi-am zis că trebuie să am și parfumul. Este un parfum încadrat în categoria celor orientale, miroase deosebit de frumos și persistă bine pe haine sau piele.

Notele sale de vârf sunt piper și frezie, notele de inimă sunt gardenie, pară, Ylang-Ylang și garoafă, iar notele de bază sunt mosc, vanilie și lemn de santal.

Avon Pur Blanca

parfumuri de la Avon

Aparținând grupei de parfumuri florale, Avon Pur Blanca este un parfum pe gustul meu. Și pe acesta îl știam de demult, însă acum am zis să îl iau iar. La fel ca primele două din listă, și acesta conține frezie, motiv pentru care l-am și ales.

Notele sale de vârf sunt Ylang-Ylang, apă de mentă și frezie, notele de inimă sunt bujor, nufăr și trandafir alb, iar notele de bază sunt lemn de santal alb, heliotrop și mosc.

Avon Little Black Dress

Parfumul Avon Little Black Dress este singurul din această listă care nu conține frezie în compoziție. Dacă vă întrebați cum de l-am ales, totuși, vă spun acum. A fost unul dintre parfumurile mele preferate din toate timpurile. Era o vreme când nu rămâneam fără acest parfum. Deși a trecut ceva timp de când l-am folosit ultima oară, îmi place și acum la fel de mult ca înainte. Este un parfum din grupa celor orientale, care, la fel ca parfumurile florale, se numără printre preferatele mele.

Notele sale de vârf sunt: cyclamen, caprifoi și caise. Notele de inimă sunt: gardenie, Ylang-Ylang și bujor roz. Iar notele de bază sunt prună și mosc alb.

Acestea sunt cele mai noi achiziții ale mele, în materie de parfumuri. L-ați folosit pe careva dintre ele? Cum vi se pare și cum vi se par parfumurile de la Avon, în general?

6 thoughts on “4 parfumuri de la Avon din colecția mea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: