3 parfumuri din wishlist-ul meu

3 parfumuri din wishlist-ul meu

De când mă știu am avut o ușoară obsesie pentru parfumuri, însă trebuie să recunosc că această „ușoară” obsesie s-a cam transformat în una mai mare în ultima vreme. Am adunat deja peste 20 de parfumuri și periodic simt nevoia să mai cumpăr și altele, să testez noi arome și să descopăr și alte branduri. Recunosc că mi-e greu să aleg un parfum preferat, cu toate că am câteva la care apelez mai des decât la altele din colecția mea. Cu toate astea, nu m-am putut abține să nu îmi adaug iar în wishlist alte parfumuri, deși aveam deja câteva acolo.

2 parfumuri pentru femei

Printre parfumurile mele preferate se numără cele florale, iar dacă au și frezii în compoziție, atunci garantat vreau să le am. Așa este și cazul parfumului CK Eternity, pe care nu doar că l-am adăugat în wishlist, ci probabil îl voi și lua în următoarea comandă de pe Notino. Calvin Klein Eternity a fost lansat în anul 1988 și este un parfum floral modern, inspirat de verighetele cu diamante, care reprezintă eternitatea. Notele sale de vârf sunt: mandarină, citrice, salvie, frezie, tonuri verzi. Notele de inimă sunt: narcisă, violetă, lăcrămioare, iasomie, trandafir, crin, gălbenele, garoafă. Notele de bază sunt: lemn de santal, heliotrop, patchouli, chihlimbar și mosc.

Atunci când aleg noi parfumuri pe care să mi le iau, mă bazez atât pe eșantioane, cât și pe recomandările prietenelor. Iar Claudia mi-a recomandat deja de câteva ori parfumul Paco Rabanne Olympéa și, recunosc, mă cam tentează. Este un parfum încadrat în grupele de parfumuri orientale și florale, adică două dintre grupele mele preferate când vine vorba despre parfumuri. Este un parfum care invită femeia să își conștientizeze puterea și să se transforme într-o zeiță unică și fermecătoare. Notele sale de vârf sunt: floare de ghimbir, iasomie, mandarină verde. Notele de inimă sunt: vanilie și sare. Notele de bază sunt: ambră și cașmir.

1 parfum pentru bărbați

Când vine vorba despre parfumuri pentru bărbați, e mai greu să aleg și asta din cauză că soțul meu este alergic la anumite mirosuri. Însă, având în vedere că eu am parfumul Gucci Guilty și îl acceptă, ba chiar îi și place, mă gândesc că ar suporta și varianta masculină a acestui parfum. Așadar, am adăugat în wishlist și parfumul Gucci Guilty Absolute. Este un parfum intens, pasional, carismatic și seducător, destinat bărbatului modern și hotărât. Notele sale de vârf includ pielea, cele de inimă sunt chiparos și pachouli, iar notele de bază sunt vetiver și tonuri lemnoase. Parfumul face parte din grupele de parfumuri pieloase și lemnoase.

Alegerea acestui parfum nu este deloc întâmplătoare, ci adevărul este că parfumul Gucci Guilty este unul dintre parfumurile mele preferate și am avut o perioadă destul de lungă în care doar pe acesta l-am folosit. Efectiv, mă trezeam întinzând mâna după el, chiar dacă inițial mă gândisem să folosesc alt parfum.

3 parfumuri noi în wishlist și alte câteva mai de demult

Acestea sunt cele trei parfumuri noi din wishlist-ul meu, care se adaugă altor câteva care deja stau acolo de o vreme. Pe voi care dintre ele vă atrage? Ce parfumuri aveți în wishlist?

6 thoughts on “3 parfumuri din wishlist-ul meu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: