Achizitioneaza cele mai potrivite gene pentru tine

Achizitioneaza cele mai potrivite gene pentru tine

Atunci cand vine vorba de un eveniment mult asteptat, este foarte important ca timpul de pregatire sa fie valorificat corespunzator si impartit in cateva etape. Cu siguranta, cel putin o data in viata ai primit invitatia pentru un eveniment foarte important si special si nu de fiecare data ai reusit sa te incadrezi in timp cu pregatirea. Tocmai pentru situatii ca acestea iti propunem varianta de aplicare gene sub forma de extensii, astfel incat timpul rezervat pentru machiaj sa fie mai scurt.

Ce sunt extensiile de gene si care este importanta acestora in machiaj si infrumusetare?

Extensiile sunt o forma de gene semipermenatente care sunt aplicate deasupra genelor naturale cu ajutorul unui lipici special pentru astfel de proceduri. Principalul scop de aplicare a genelor artificiale este acela de a oferi un plus de alungire si volum genelor naturale si de a evidentia naturaletea si forma acestora.

Fie ca ai o intalnire foarte importanta la care trebuie sa participi, fie iti doresti sa iesi in evidenta la locul de munca sau in oras cu prietenii, extensiile de gene sunt o alegere foarte buna atunci cand vine vorba de beauty. Odata ce incepi sa folosesti acest produs, vei observa cu siguranta diferentele de volum ale genelor. Cu un plus de volum ale genelor, culoarea ochilor tai va iesi in evidenta si te vei face remarcata, castigand astfel mai multa incredere in tine.

Deoarece gusturile fiecareia dintre noi difera, am pregatit la indemana ta o varietate de gene artificiale, pentru ca tu sa alegi setul care se potriveste cel mai bine fizionomiei tale. Setul de gene difera, de regula, in functie de lungime, grosime, culoare si curbura, integrate perfect stilului tau. In general, genele sub forma de extensii dureaza intre 6 si 8 saptamani, iar dupa aceasta perioada se pot inlocui cu un set nou. Suntem siguri ca vei opta pentru un nou set, avand in vedere utilitatea foarte mare a acestor produse de infrumusetare.

Aplicarea extensiilor de gene – cum alegi cel mai bun lash-stilist?

In ceea ce priveste procesul de aplicare a genelor, este foarte important sa apelezi la un specialist in domeniu, care respecta cu strictete toti pasii de aplicare a genelor, in conditii de igiena.

Exista o multime de intrebari care intervin inainte de a opta pentru prima data pentru un astfel de produs. Este normal sa ai curiozitati despre procedura de aplicare a genelor, de aceea vom oferi cat mai multe detalii in acest sens. In conditiile in care lash-stilist-ul detine experienta necesara in domeniu si respecta o igiena corespunzatoare, genele artificiale nu le distrug pe cele naturale. Genele tale naturale nu vor cadea din cauza extensiilor, iar procedura de aplicare a acestora nu este deloc periculoasa sau dureroasa.

Costurile de achizitionare a extensiilor de gene este unul foarte accesibil pe majoritatea site-urilor de make up. Alege-le mereu pe cele de calitate superioara si care se potrivesc in intregime stilului tau, chiar daca acest lucru inseamna sa platesti in plus. Un set de gene de calitate inseamna o rezistenta foarte buna si un rezultat conform asteptarilor.

4 thoughts on “Achizitioneaza cele mai potrivite gene pentru tine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: