Promoții de primăvară și oferte la Editura Diana

Promoții de primăvară și oferte la Editura Diana

Pe site-ul Editurii Diana găsești o mulțime de produse utile pentru copii, cum ar fi caiete auxiliare, jocuri, jucării și mobilier. Iar începutul primăverii vine cu promoții și vești bune. Asta deoarece pe site sunt în desfășurare diverse promoții și oferte de care sunt sigură că te vei bucura din plin. Azi îți voi vorbi despre două categorii de la Editura Diana pe care le consider esențiale: Târgul de carte Gaudeamus și Promoții de primăvară. Așadar, haide să vedem despre ce este vorba.

Editura Diana la Târgul de carte Gaudeamus

Dacă ești cu ochii pe cărți și îți plac și reducerile (cui nu-i plac?!), atunci sigur te vei bucura să afli că Editura Diana participă la Târgul de carte Gaudeamus. Oferta din cadrul acestui eveniment este valabilă în perioada 1-31 martie 2021. La momentul de față sunt peste trei sute de produse în această categorie.

Alături de cărți, caiete de exerciții, culegeri, caiete de evaluare, caiete de vacanță, cărți de colorat și alte cărți și caiete, mai găsești în ofertă și diverse mape, teatru de păpuși cu siluete în diverse modele, audiobook-uri, puzzle-uri, precum și diverse accesorii menite să promoveze învățarea prin joc.

Promoții de primăvară la Editura Diana

Cea de-a doua categorie pe care îmi doresc să ți-o aduc în atenție este cea de Promoții de primăvară. În această categorie găsești peste șase sute de produse de pe site, la preț redus. Produsele din categoria promoțiilor de primăvară sunt reduse cu până la 50%. Aici sunt produse din toate categoriile, de la cărți și caiete, la materiale didactice, jocuri și jucării, mobilier și accesorii.

Promoții de primăvară, Târgul de carte Gaudeamus și alte surprize

Iar dacă ești în căutarea unor caiete auxiliare pentru grădiniță, găsești diverse pachete. Acestea sunt alese cu atenție pentru a acoperi întreaga arie de interes specifică grupei de vârstă, iar prețul te ajută să economisești în comparație cu achiziționarea caietelor individuale. În plus, mai am o veste bună. Dacă îți dorești să profiți de super reduceri tot ce trebuie să faci este să te înscrii la newsletter.

Tu ai accesat deja site-ul Editurii Diana? Cum ți se par aceste promoții de primăvară și ofertele din cadrul Târgului de carte Gaudeamus?

6 thoughts on “Promoții de primăvară și oferte la Editura Diana

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: