Program de 21 de zile pentru iubirea de sine – Simona Igna

Program de 21 de zile pentru iubirea de sine – Simona Igna

Adeseori, sentimentele pe care ni le purtăm nouă înșine sunt departe de a fi unele pozitive. Suntem adeseori tentați să ne subestimăm, să ne subestimăm valoarea personală sau să uităm că merităm cele mai frumoase și mai bune lucruri. Toate acestea apar din lipsa iubirii de sine. Pretindem de la noi înșine să îi iubim pe cei din jur, fără să ne dăm seama că pentru asta, este esențial să ne iubim pe noi înșine. Ebook-ul Program de 21 de zile pentru iubirea de sine, scrisă de parapsihologul Simona Igna, ne vine în ajutor.

Ebook-ul conține informații utile, menite să îl ajute pe cititor să dobândească iubirea de sine. Este împărțit în capitole și subcapitole care îl ghidează pe cititor, pas cu pas, spre dobândirea iubirii de sine de care are nevoie fiecare dintre noi. Prin intermediul acestui ebook, parapsihologul Simona Igna ne învață ce este baza și care este importanța ei în dobândirea iubirii de sine, precum și pașii necesari de urmat pentru a o dobândi.

Pașii sunt simpli, iar modul în care sunt prezentați îi face ușor de înțeles și de pus în practică de către oricine. Din punctul meu de vedere, acest ebook este de real ajutor pentru oricine, fie că a făcut până acum terapii sau nu. Este o carte cu informații de care oricare dintre noi are nevoie, pentru că fiecare dintre noi avem de lucru cu interiorul nostru pentru a ajunge să dobândim iubirea de sine.

De ce este importantă iubirea de sine?

Iubirea de sine este esențială în viața fiecăruia dintre noi. Doar având iubire față de noi înșine putem să fim bine din toate punctele de vedere. Eu am înțeles acest lucru odată ce am început terapiile complementare cu parapsihologul Simona Igna, iar ebook-ul mi-a întărit convingerea că fără iubire de sine suntem pradă unor sentimente și experiențe neplăcute.

Având iubire de sine, putem și să îi iubim pe cei din jur și să fim bine noi, în primul rând. De câte ori nu v-ați simțit rău sau ați avut momente în care ați simțit că ați ajuns la capătul puterilor sau că lucrurile se desfășoară total opus a ceea ce vă doriți? Pentru a evita să vă apară astfel de gânduri și sentimente, este important să vă creșteți iubirea de sine.

Iubindu-ne pe noi înșine, putem reuși să ne simțim bine în orice împrejurare, să facem ca lucrurile să se desfășoare cum ne dorim. Informațiile și exemplele din acest ebook ne ajută să punem în practică tot ceea ce ne învață ebook-ul pentru a dobândi și menține iubirea de sine.

Vă recomand acest ebook. Veți descoperi că, punând în practică pașii necesari pentru dobândirea iubirii de sine, veți ajunge să vă simțiți mult mai bine și să aveți parte de experiențe minunate.

Ebook-ul Program de 21 de zile pentru iubirea de sine de Simona Igna poate fi comandat de pe site-ul parapsihologsimonaigna.com.

7 thoughts on “Program de 21 de zile pentru iubirea de sine – Simona Igna

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: