O iubire de Crăciun – Corina Lupu

O iubire de Crăciun – Corina Lupu

De vreo doi-trei ani, mi-am propus să citesc în perioada sărbătorilor de iarnă măcar o carte cu tematică de Crăciun. Anul trecut am pus ochii pe două cărți de la Bookzone, însă nu le-am luat. Recent, am făcut o comandă destul de consistentă pe site și am adăugat, printre altele, trei cărți cu tematică de Crăciun pe care le-am găsit. Una dintre ele este „O iubire de Crăciun” de Corina Lupu. Am citit-o zilele acestea, pentru că mi-am propus ca, în perioada de sărbători, să le citesc pe toate trei și să vă povestesc despre ele.

„O iubire de Crăciun” este cartea care îți amintește de filmele Hallmark, filmele acelea ușor siropoase, drăguțe și care sunt pline de atmosfera magică de sărbători. Și, chiar dacă am putea considera astfel de filme și cărți ca fiind clișeice, adevărul este că avem nevoie de ele, pentru a ne induce o stare de bine, de relaxare și un sentiment plăcut, de bucurie și speranță. Exact așa este și cartea aceasta, care se citește rapid și ușor.

O iubire de Crăciun – magia iubirii o învăluie pe Noelle

Ca protagonistă o avem pe Noelle, o tânără care se regăsește într-una dintre cele mai întunecate perioade ale vieții. A scris o carte de care este tare mândră, dar pe care toți editorii o refuză fără un motiv concret. Iubitul ei, Leo, un băiat de bani gata, nu îi înțelege acesteia suferința. Nici sora ei nu pare prea înțelegătoare, cu toate că o asigură de sprijinul ei.

Perioada Crăciunului se apropie, iar Noelle a iubit dintotdeauna această sărbătoare. Însă, prinsă între depresie și dorința de a crea atmosfera de sărbătoare, Noelle cedează insistențelor lui Leo și acceptă să o ducă la o lansare de carte a autorului Oliver S.

Lansarea este momentul care îi schimbă viața și o determină să ia decizii drastice cu privire la relația ei cu Leo. Din acest moment, Noelle știe că este cazul să se rupă de relațiile toxice cu cei din jur și să rămână singură, cel puțin până când viața îi va scoate în cale adevărata iubire.

Cealaltă perspectivă a poveștii ne prezintă viața lui Oliver și a fiicei sale, Victoria. Rămas părinte singur după ce soția sa a decedat, Oliver se străduiește să se ocupe cât mai bine de fiica sa, în vârstă de nici șase ani. A iubit-o pe soția sa mult și nu se gândește la o nouă relație, tot ce își dorește este ca fiica sa să fie fericită.

Pentru a afla întreaga poveste, vă recomand să citiți cartea „O iubire de Crăciun”, pe care o puteți comanda de pe Bookzone.

3 thoughts on “O iubire de Crăciun – Corina Lupu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: