Cum alegi cele mai potrivite ceasuri damă

Cum alegi cele mai potrivite ceasuri damă

Ceasul este o idee excelentă de cadou. Și, cum tot se apropie sărbătorile de iarnă, poate te gândești să alegi câteva ceasuri damă drept cadou de Crăciun pentru persoanele dragi. Însă, dacă până acum nu prea ai cumpărat ceasuri, s-ar putea să ai nevoie de ajutor pentru a ști cum alegi cele mai potrivite ceasuri damă. În continuare, te voi ajuta cu pașii pe care este recomandat să îi urmezi. În plus, îți voi arăta și câteva modele care mi se par foarte potrivite pentru a fi oferite cadou.

Pași de urmat pentru a alege cele mai potrivite ceasuri damă

1. În primul rând, este esențial să stabilești un buget. Acest pas este important în special dacă ai de cumpărat mai multe cadouri, deoarece trebuie să iei în considerare faptul că suma se tot adună și s-ar putea să te trezești că depășești bugetul așteptat, dacă nu acorzi atenție din start acestui aspect.

2. Decide tipul de afișaj pe care îl dorești. Există ceasuri damă cu afișaj analog, digital sau hibrid. Cel hibrid include ambele tipuri de afișaj – analog și digital – pe același cadran.

3. Gândește-te dacă dorești un ceas cu funcții suplimentare. Există modele care, alături de afișarea orei, oferă și diverse alte funcții, cum ar fi data curentă, cronometru, alarmă, barometru, GPS, puls cardiac sau altele.

4. Alege ceasul în funcție de tipul de curea. Există modele care au cureaua fie din metal, din cauciuc sau din piele.

5. Decide asupra tipului mecanismului. Acesta poate fi quartz sau mecanic. De asemenea, poți găsi și modele cu mecanism hibrid, derivat din cele două tipuri principale.

6. Alege ceasul în funcție de design și stil. Aici, este important să ții cont de stilul persoanei pentru care dorești să cumperi ceasul. În general, principalele categorii de ceasuri damă sunt sport, casual, fashion și elegante. Este esențial să alegi ceasul astfel încât să se potrivească stilului vestimentar al persoanei care îl va purta și ocaziilor unde îl va putea asorta ținutei.

7.  Alege cu grijă magazinul de unde vei cumpăra ceasurile. Este esențial să te asiguri că le cumperi dintr-un magazin de încredere, cu produse de calitate. De exemplu, poți alege magazinul Posette, pe care îl găsești la adresa Str. Otilia Cazimir Nr. 5A , Sat Valea Ursului,Com.Miroslava, Iasi, pe site-ul posette.ro, precum și pe Facebook și Instagram.

Patru idei de ceasuri perfecte pentru cadoul de Crăciun

Pe site am găsit modele cu adevărat deosebite de ceasuri damă. Am ales patru dintre ele, care mi se par potrivite pentru a fi oferite în dar de Crăciun, sau cu altă ocazie. Iată care sunt acestea:

1. Ceas damă Kurren CDK-01BLACK

Este un ceas cu display analog și mecanism quartz. Carcasa este rotundă, din oțel inoxidabil, de culoare aurie, cu o dimensiune de 30 mm. Cureaua este din piele ecologică, neagră. Designul elegant este completat de o serie de pietricele care completează marginea cadranului.

2. Ceas damă Kurren CDK 07

Este un ceas cu display analog și mecanism quartz. Carcasa este rotundă, din oțel inoxidabil de culoare aurie și dimensiune de 3 mm. Cureaua este din piele ecologică de culoare crem. Detaliul în formă de fluture mi se pare extrem de simpatic și dă o notă feminină acestui ceas.

3. Ceas damă Kurren CDK-16AR

Și acest ceas este unul cu display analog și mecanism quartz. Are carcasa rotundă, din oțel inoxidabil de culoare aurie, cu o dimensiune de 33 mm. Brățara este din oțel inoxidabil de culoare aurie. Designul de glob pământesc de pe cadran dă o notă stilată acestui model.

4. Ceas damă Kurren CDK-06

Este un ceas cu display analog și mecanism quartz. Carcasa rotundă este din oțel inoxidabil, de culoare aurie, cu o dimensiune de 33 mm. Cureaua din piele ecologică este de culoare roșie. Combinația de auriu și roșu, completată de fundița de pe cadran, dă o notă de feminitate și eleganță acestui ceas.

Tu ai aruncat o privire pe site? Ce alte modele de ceasuri damă ți se par potrivite pentru a fi oferite cadou?

6 thoughts on “Cum alegi cele mai potrivite ceasuri damă

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: