Colorici – 10 Cărți de colorat pentru copii

Colorici – 10 Cărți de colorat pentru copii

Denisa este pasionată de colorat și desenat, de când era mică-mică. Încă de mică, activitatea ei preferată era să coloreze și să deseneze. Tocmai din acest motiv, s-a bucurat enorm când, în coletul de la Booksaveur, a descoperit că are o întreagă colecție de cărți de colorat. Mai exact, colecția Colorici, care cuprinde zece cărți de colorat pentru copii cu vârsta de 3-7 ani. Chiar dacă ea e puțin mai mare, asta nu reprezintă o problemă când vine vorba despre colorat.

Bucuria i se citea pe față în momentul în care înșira cele zece cărți Colorici și descoperea ce imagini frumoase conține fiecare. A fost încântată și, drept urmare, s-a și apucat imediat de colorat. Pentru că nimic nu mai contează atunci când ea are chef să coloreze sau să deseneze, nici teme, nici foame… nimic!

Cele zece cărți de colorat conțin imagini cu diverse animale, dar și cu vehicule și roboți. Fiecare desen care este pentru colorat vine însoțit și de imaginea gata colorată, pentru a-i servi copilului drept inspirație. Fiecare carte cuprinde 12 imagini pe care copilul le poate colora. Desenele din cărțile de colorat Colorici sunt extrem de simpatice, sunt sigură că toți copiii vor găsi cel puțin o carte Colorici pe gustul lor.

Colorici – zece cărți de colorat perfecte pentru copii

Privind la imaginea de pe copertă, vă puteți da seama care este tematica imaginilor din fiecare dintre cărți. Mie mi-a plăcut formatul mare al paginilor și culorile folosite în interior, pentru paginile colorate. Cărțile Colorici mi se par practice și simpatice, perfecte pentru cei mici. Denisa s-a distrat colorând după model, cu toate că de obicei preferă să coloreze cum îi dictează imaginația.

Așadar, dacă aveți copii, setul de cărți de colorat Colorici este o alegere excelentă, din punctul meu de vedere. Cu imagini simpatice, potrivite vârstei de 3-7 ani (și nu numai), aceste cărți asigură distracția și relaxarea celor mici.

Pe Booksaveur găsiți setul Colorici de zece cărți de colorat și găsiți și cărțile individual sau în pachete de câte 5 cărți.

8 thoughts on “Colorici – 10 Cărți de colorat pentru copii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: