Avon HerStory Love Inspires – un parfum cu o poveste

Avon HerStory Love Inspires – un parfum cu poveste

Iubesc parfumurile, inclusiv pe cele de la Avon. Am deja câteva și pot spune că, deși pe multe le-am luat la întâmplare, fără a le simți aroma înainte, am cam nimerit bine de fiecare dată. Recent am avut ocazia să testez noul parfum de la Avon, HerStory Love Inspires. Despre acest parfum și experiența mea cu el vreau să vă povestesc azi.

HerStory Love Inspires – un parfum cu o poveste

Apa de parfum HerStory Love Inspires este un parfum cu note de iasomie, iris și praline. Un parfum dulce și puternic, cu acorduri florale. Povestea acestui parfum m-a fermecat din prima, pentru că ideea lui este de a încuraja femeia să se pună pe primul loc și să se iubească pe ea însăși. Asta mi-a plăcut enorm, deoarece de un an și jumătate, de când fac terapii complementare, iubirea de sine a fost unul dintre principalele lucruri pe care s-a pus accent în cadrul terapiilor. Astfel, am învățat că atunci când mă pun pe mine pe primul loc, nu este vorba despre egoism, ci astfel pot să fiu eu bine, pentru ca persoanele dragi să fie și ele bine.

Noi, femeile, avem adeseori tendința să fim mame, soții și gospodine, uitând de cele mai multe ori că suntem, în primul rând, femei și ființe umane. Ajungem să ne neglijăm pe noi în favoarea celorlalți, până în punctul în care nu mai suntem deloc bine. Atunci se trezește în noi un semnal de alarmă, care ne spune că am greșit, că și noi suntem importante și că este esențial să fim noi bine pentru a-i ajuta pe cei de lângă noi să fie bine la rândul lor.

Mi-a luat ani de zile să înțeleg toate lucrurile astea și să iau atitudine. Totuși, de când am început să mă pun pe mine pe primul loc, să spun NU atunci când simt asta, să mă iubesc pe mine însămi, întreaga mea viață s-a schimbat în bine. Am devenit mai puternică și mai sigură pe mine, mai inspirată și mai încrezătoare în mine, în primul rând. Tocmai de aceea mi-a și plăcut ideea parfumului HerStory Love Inspires de la Avon. În plus, parfumul face parte din manifestul global Watch Me Now, în cadrul căruia Avon își dorește să adune poveștile a un milion de femei din întreaga lume.

Povestea se potrivește… până la un punct

Un lucru este cert, însă. Deși povestea acestui parfum se potrivește cu povestea mea și cu modul în care îmi trăiesc viața, nu pot spune același lucru și despre aroma sa. Ador recipientul parfumului, mi se pare rafinat și elegant. Îmi place enorm și aroma sa. Totuși, nu îl pot purta, fiind prea puternic pentru mine. Deși nu pot spune că sunt foarte sensibilă la mirosurile de parfum, de-a lungul timpului am observat că sunt câteva pe care nu le agreez.

De cum a ajuns coletul cu parfumul HerStory Love Inspires, mi-am dorit să îl testez. Am dat un puf pe încheietura mâinii și a fost dragoste „la primul contact”. Am simțit din prima că este dulce, însă părea destul de ok pentru mine, chiar m-am declarat mega-încântată de parfum. Totuși, pe măsură ce minutele treceau, în loc să simt parfumul tot mai slab, parcă devenea din ce în ce mai puternic, până în momentul în care deja simțeam că mi se face rău de la el. Așadar, am fost nevoită să spăl bine încheietura, pentru a diminua parfumul.

Așadar, deși povestea acestui parfum mi se pare minunată, deși recipientul e pe placul meu și aroma este tare plăcută, nu îl pot purta. Totuși, pentru a nu irosi bunătate de parfum, i l-am oferit surorii mele, care iubește parfumurile dulci și puternice. Cum se spune, totul e bine când se termină cu bine.

8 thoughts on “Avon HerStory Love Inspires – un parfum cu o poveste

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: