7 beneficii surprinzătoare pe care le obții când porți ruj

7 beneficii surprinzătoare pe care le obții când porți ruj

Încă de când eram copil, am adorat rujurile. Recunosc că nu folosesc foarte des ruj, dar mi-a plăcut întotdeauna să am cât mai multe. Poți considera că am o obsesie pentru rujuri, nu cred că ai fi prea departe de adevăr. O dovedește și cea mai recentă comandă a mea, de pe Notino, în care am avut nici mai mult, nici mai puțin de… 13 rujuri! Da, da, 13, numărul meu magic, norocos. Și chiar mi-am propus să folosesc rujul cât mai des posibil.

Am o mulțime de rujuri, de la diverse branduri, în culori cât se poate de variate, de la cele mai deschise la cele mai închise. Și, pentru că tot am pomenit de comanda mea, o să încep prin a spune pe scurt ce am comandat, urmând să vorbim ulterior despre câteva beneficii surprinzătoare pe care le oferă rujul.

În primul rând, mi-am cumpărat două seturi de rujuri Revolution PRO Lipstick Collection. Cutiuța aceasta de colecție conține 5 rujuri. Sunt disponibile șapte pachete diferite, iar eu am optat pentru variantele Pinks și Reds. Am deja o mulțime de rujuri și alte produse de machiaj de la acest brand și am fost întotdeauna mulțumită de aceste produse.

Mi-a atras apoi atenția rujul Essence Cool Collagen Plumping, care este disponibil în cinci nuanțe și mi-a fost destul de greu să mă opresc la una singură. Mi s-a părut interesant faptul că rujul conține acid hialuronic și eram curioasă să văd cum e. Îmi place textura sa, se aplică ușor și arată bine.

Am ales și rujul Rimmel Lasting Finish By Kate și, pentru că era disponibil doar în două nuanțe, le-am luat pe ambele, evident. Acest ruj are o textură cremoasă, pe care o ador.

7 beneficii pe care le obții de la ruj

Acum, că ți-am arătat ce rujuri mi-am luat cel mai recent, hai să trecem în revistă câteva dintre beneficiile pe care le obții atunci când porți ruj.

1. Te ajută să te simți mai frumoasă. Indiferent de tipul de ruj pe care îl alegi sau de culoare, te vei simți mai frumoasă și mai atrăgătoare de îndată ce aplici rujul pe buze. În plus, rujul este ideal dacă îți dorești să ieși în evidență.

2. Rujatul este o activitate care ține de îngrijirea de sine. Îți ia doar câteva secunde să aplici ruj pe buze, însă acele momente sunt cele în care ai grijă de tine, în care te privești în oglindă, îți zâmbești și simți că ești pregătită să cucerești lumea.

3. Rujul te ajută să zâmbești. Atunci când porți rujul în nuanța preferată – sau pe cel care îți completează perfect machiajul sau ținuta – te simți perfect, iar asta te ajută să zâmbești mai mult. În plus, rujul potrivit îți protejează buzele și le menține hidratate, ceea ce contribuie la curajul tău de a zâmbi mai mult.

4. Rujul îți accentuează ochii. Atunci când alegi nuanța potrivită a rujului, faptul că porți ruj îți va accentua ochii.

5. Rujul îți hidratează buzele. În prezent, majoritatea brandurilor creează rujuri menite să îți hidrateze buzele. De exemplu, rujul Essence Cool Collagen Plumping conține acid hialuronic, care hidratează buzele, în timp ce rujul Rimmel Lasting Finish By Kate conține ulei de ricin, care regenerează și hidratează buzele.

6. Rujul poate asigura protecție solară pentru buze. Rujurile mate cu SPF 15 sau mai mult sunt eficiente în protecția împotriva razelor UV.

7. Ajută la îmbunătățirea posturii. Numeroase studii au demonstrat că femeile care folosesc ruj în mod constant își mențin o postură corectă a corpului pe măsură ce înaintează în vârstă.

Tu obișnuiești să folosești rujul? Ce nuanțe preferi?

4 thoughts on “7 beneficii surprinzătoare pe care le obții când porți ruj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: