3gifts.ro – Idei de cadouri originale pentru bărbați

3gifts.ro - Idei de cadouri originale pentru barbati

Uneori si femeile rămân fără inspirație atunci când vine vorba de oferirea cadourilor partenerilor. De obicei, creierul lor tot mai scotocește câte ceva, fiind din fire creative și descurcărețe. Însă, după ani de zile cu o persoană, inevitabil ajung și ele în acest impas. În acest caz trebuie să recurgi la metoda think outside the box. Trebuie să alegi cadouri mai diferite, poate chiar amuzante, niște obiecte unice. Iată câteva idei de cadouri originale pentru bărbați pe care le găsești la 3gifts.ro.

Lampă 3D Earth

Cu siguranță această lampă în forma globului pământesc îi va fi pe plac. O poate așeza pe noptieră, fiindcă dispune de suport de lemn. Este reliefată și deja colorată, perfectă și ca obiect de decor pe timpul zilei. Poate fi controlată atât tactil, cât și prin telecomandă. Își poate seta culoarea ledului preferată, având posibilitatea de a alege între 16 nuanțe. Dispune de 5 moduri de iluminare ți anume lumina constantă, decolorare, stroboscop, bliț, netedă. Este un cadou atât practic, cât și frumos ca design.

Aparat de masaj pentru gât și spate

Un alt cadou de la 3gifts.ro pe care îl va aprecia. Din păcate, tu nu ești mereu acolo când are dureri și are nevoie de un masaj, însă acest aparat își va face treaba ccât tu lipsești. Acesta relaxează și masează muschii în profunzime, prin impulsuri electromagnetice de frecvență joasă, precise și eficiente. Are un design ergonomic, ușor adaptabil la formele corpului. Dispune de doi electrozi pentru masajul umerilor sau spatelui și este comod și ușor de folosit. Poate alege între 16 niveluri de intensitate și 6 tipuri de masaj, acționând în puncte cheie din zona gâtului, zona cervicală și spate.

Tirbușonul electric

Dacă este iubitor de vin, atunci tirbușonul electric Silver Delux Divinto este cadoul ideal. Știi și tu cât e de enervant când uneori se rupe pluta de la jumatate sau mai rău, se rupe tirbușonul. Trebuie și un pic de efort ca să deschizi o sticlă de vin cu un tirbușon clasic. Cu acest tirbușon electric, dopul va fi îndepărtat cu ușurință. De asemenea, dispune chiar și de iluminare prin LED-uri albastre, aducându-i un plus de eleganță. Nu necesită baterii, fiindcă dispune de una reîncărcabilă, ce se încarcă în 12 ore.

Toate aceste cadouri inedite, dar și multe altele, poți descoperi accesând pagina oficială www.3gifts.ro. Alege de aici cadoul potrivit personalității sale!

Contact:

0775.383.323

Acest articol este un guest post.

4 thoughts on “3gifts.ro – Idei de cadouri originale pentru bărbați

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: