Momentul tău de bine cu tine asigurat de Poiana

Momentul tău de bine cu tine asigurat de Poiana

Ciocolata Poiana îmi trezește amintiri de fiecare dată când o văd sau mănânc. Era ciocolata preferată a tatălui meu și am crescut cu această ciocolată. Însă ce m-a surprins extrem de plăcut în ultimii ani au fost campaniile pe care Poiana le-a desfășurat. Cea mai recentă inițiativă m-a îndemnat să îmi asigur în fiecare zi un moment de bine cu mine. Momentul tău de bine cu tine este mai mult decât o frază, un îndemn, este lucrul la care ar trebui să recurgem cu toții.

@evaancahamza

Poiana are nu doar ciocolată excelentă, ci și inițiative minunate. De data aceasta, propune un exercițiu de suflet, pe care să îl realizez cu ajutorul pachetului de cărți “Puterea gândului” de Louise L. Hay. ❤️ Ori, să îmi creez un vision board. Tu cum îți asiguri momente pentru tine, pentru a te bucura de momentul prezent? Poiana ne reamintește că “Viața se întâmplă acum!”. #momentultaudebinecutine #viataseintamplaacum #ciocolatapoiana

♬ Chocolate (Choco Choco) – DJ Party

Alături de îndrăgita ciocolată Poiana am primit un pachet de carduri, „Puterea gândului” de Louise L. Hay, precum și o tablă, pe o parte cu cretă, pe cealaltă tablă albă cu marker. Aceste două obiecte sunt menite să te ajute să obții momentul tău de bine cu tine în fiecare zi. Și tare m-am mai bucurat de ele, cu atât mai mult cu cât pusesem de ceva vreme ochii pe pachetul de carduri.

Momentul tău de bine cu tine propus de Poiana

@evaancahamza

Ciocolata Poiana îmi este alături zi de zi, să mă încarce pozitiv și cu energie. Alături de ea, setul de carduri cu afirmații pozitive îmi amintește zilnic să îmi aloc un moment special, doar pentru mine, în care să citesc o afirmație menită să îmi ofere o stare de bine. Pe tine ce te ajută să te relaxezi și să te încarci pozitiv? #momentultaudebinecutine #viataseintamplaacum #ciocolatapoiana #fy #foryou #fyp #foryourpage #energie #Ciocolata #Poiana #afirmații #afirmatiipozitive #louiselhay

♬ Love Yourself – Jasmine Thompson

Astfel, Poiana ne îndeamnă la două exerciții. Primul este realizat cu pachetul de carduri. Atunci când simți nevoia să ai un moment de relaxare, iei pachetul, extragi o carte din el și citești afirmația de pe cardul respectiv. Închizi ochii 10 secunde și reflectezi asupra afirmației.

Cel de-al doilea exercițiu propus presupune utilizarea tablei pentru a-ți crea un vision board sau, tradus, un panou al dorințelor. Despre panoul dorințelor v-am povestit cu vreo 4 ani în urmă pe celălalt blog al meu, Rândurile Evei. Acest exercițiu te provoacă să te gândești la dorințele tale și să le notezi pe tablă, fie cu creta, fie cu markerul. Apoi așezi tabla la vedere, pentru a-ți aminti zilnic de ceea ce ți-ai propus să realizezi.

Desigur, dacă faci aceste exerciții în timp ce savurezi o delicioasă ciocolată Poiana, efectul este garantat: te vei bucura de un moment special cu tine și îți asiguri buna-dispoziție pentru întreaga zi!

Poiana îți oferă șansa de a câștiga premii de neuitat

În perioada 1-30 septembrie 2022, Poiana are un concurs tare atractiv. Tot ce ai de făcut este să cumperi tablete de ciocolată Poiana de minimum 5 lei și să înscrii bonul fiscal pe ciocolatapoiana.ro pentru a te înscrie. Ai șansa de a câștiga una dintre cele 15 biciclete fitness magnetice, unul dintre cele 10 carduri cadou Fashion Days în valoare de 3000 de lei sau unul dintre cele 70 de e-book readere. Tu te-ai înscris?

1 thought on “Momentul tău de bine cu tine asigurat de Poiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: