Cum să ai grijă de părul tău după spălare? Alege uscătorul profesional de la Gina’s

Cum să ai grijă de părul tău după spălare? Alege uscătorul profesional de la Gina’s

Grija cu privire la cum arată părul și la ce mai putem face pentru ca acesta să arate mai bine este probabil prezentă în mintea oricărei femei. Părul este o mândrie chiar pentru oricine, pentru că ne face să arătăm mai bine, chiar dacă nu am depus prea multe eforturi să ne machiem și coafăm. Motiv pentru care atunci când vrei să îl îngrijești și să îl aranjezi vei prefera să alegi produsele de la Gina’s.

Îngrijirea părului după spălare

Indicat este ca în atunci când speli părul să folosești produse cât mai blânde, care nu conțin fel și fel de compuși care îți pot usca scalpul și firul de păr. Trebuie să fie cât mai hidratant, atât șamponul, cât și balsamul. Imediat după spălare este indicat să prinzi părul într-un prosop care să mai absoarbă din umezeală.

Mai apoi de preferat ar fi să utilizezi un uscator de par Gina’s, precum cel regăsit pe site-ul cu același nume. La acesta poate fi setată puterea cu care să usuce și astfel nu va dăuna firului de păr. O greșeală des întâlnită este ideea de a da uscătorul la maximum pentru a usca părul mai repede. Complet greșit!

O astfel de tehnică nu va face decât să aveți mai apoi un păr uscat, lipsit de vitalitate. Alege un uscător la care poți seta temperatura – vezi site-ul ginas.ro în acest sens – astfel încât să fie cât mai blând cu părul, dar eficient. Poți folosi chiar și un ulei de păr mai apoi, pentru că ajută.

Aranjarea părului – alege produse profesionale

Când vorbim despre aranjarea părului trebuie să acorzi o atenție la fel de mare dispozitivelor pe care le folosești. Indiferent dacă alegi să folosești placa zilnic sau doar o dată la ceva timp, important este ca aceasta să nu afecteze atât de mult părul. În acest sens, găsești la Gina’s pe site plăci de păr special create, la care temperatura poate fi setată în funcție de tipul de păr, dar create și din materiale speciale care să nu afecteze podoaba capilară.

Produsele profesionale sunt mereu de preferat dacă nu vrei să regreți mai apoi, în special când vine vorba despre părul tău. Dacă îl vei îngriji cu atenție și vei folosi o placă, un uscător sau orice alt dispozitiv care este special creat, precum cele semnate Gina’s, vei avea un păr strălucitor și sănătos.

Accesează site-ul și descoperă toată gama de produse.

Contact:

salut@ginas.ro

Acest articol este un guest post.

4 thoughts on “Cum să ai grijă de părul tău după spălare? Alege uscătorul profesional de la Gina’s

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: