Clubul de carte secret al domnilor – Lyssa Kay Adams

Clubul de carte secret al domnilor – Lyssa Kay Adams

Clubul de carte secret al domnilor este primul volum al seriei Bromance. De cum am văzut cartea la Editura Corint, am și fost sigură că vreau să o citesc. Uneori am nevoie de câte o lectură mai ușoară, care să mă relaxeze și să mă ajute să mă pierd într-o lume ideală, unde există speranță și happy-end. Iar cartea aceasta exact asta face, în ciuda urcușurilor și coborâșurilor pe care le au de depășit personajele.

Mi-a plăcut atât de mult, încât am stat seara trează mult mai mult decât de obicei, pentru a avansa cu lectura, iar azi dimineață, pentru că aveam mai puțin de 100 de pagini rămase de citit, nu m-am apucat de lucru până nu am finalizat cartea, lucru care nu mi s-a mai întâmplat de ceva timp. Așadar, eu zic că am ales bine această carte, cu scopul de a citi un roman simpatic, relaxant și chiar amuzant, aș zice.

Aș zice că este o combinație extrem de reușită de romance, erotic, umor și o tentă de chick lit în variantă masculină, ceea ce mi s-a părut o idee originală și extrem de simpatică. Mi-a plăcut ideea cărții, personajele și stilul de scriere.

Bărbați care învață din cărțile de dragoste

Gavin Scott este unul dintre cei mai buni jucători de baseball ai echipei Nashville Legends. Este căsătorit cu Thea și au împreună două fiice, gemene: Ava și Amelia. Chiar în seara în care a reușit un Grand Slam, Gavin are parte de un mare șoc în relație: află că nu a reușit niciodată să își satisfacă soția în pat, ci ea a mimat orgasmele timp de trei ani, de când sunt căsătoriți. Umilit complet, Gavin se mută în camera de oaspeți și refuză să mai vorbească cu Thea, iar în urma unei certe, ajunge chiar să plece de acasă. Thea, sătulă de statutul de soție de jucător de baseball și toată suferința și dezamăgirile care vin la pachet cu el, cere divorțul.

Întrucât suferința din plan personal se poate răsfrânge asupra jocului lui Gavin, prietenii săi intervin rapid. Îl cooptează într-un plan cât se poate de secret: Clubul de carte secret al domnilor. În club sunt câțiva bărbați, printre care jucători de baseball și diverse personalități locale, care au trecut prin situații similare cu cea a lui Gavin. Pe punctul de a-și pierde soțiile sau iubitele, aceștia au beneficiat de ajutorul clubului pentru a învăța cum să le recâștige iubirea și încrederea partenerelor.

Acum este rândul lui Gavin să primească sprijin și îndrumare de la bărbații din club. Însă pentru asta, trebuie să citească un roman de dragoste. Deși reticent la început, frica de a o pierde pe Thea îl convinge să dea pagină după pagină și chiar să aplice sfaturile pe care le primește de la colegii săi sau chiar din cartea de dragoste pe care o citește.

Clubul de carte secret al domnilor – un romance simpatic și amuzant

Desigur, Gavin are parte de numeroase aventuri pe parcursul romanului și este în permanență în pericol de a face un pas greșit, care, în loc să i-o aducă pe Thea înapoi în brațe, ar determina-o să îl părăsească mai repede. Sunt momente în care ai impresia că relația lor este un fel de joacă de-a șoarecele și pisica. Deși se iubesc, fiecare are frici interioare și ținute ascunse, traume din copilărie pe care le vor tăinuite chiar și unul față de celălalt și sentimente pe care nu le pot controla.

Cartea „Clubul de carte secret al domnilor” este un romance simpatic și amuzant. Pe mine, cel puțin, m-au amuzat multe scene, în special cele care îl aveau pe Gavin în centrul atenției. Personajele mi s-au părut drăguțe, iar subiectul, unul deosebit. Este scrisă pe două planuri: unul care îl urmărește pe Gavin, iar cel de-al doilea, care o urmărește pe Thea, fiecare evidențiind trăirile celor două personaje. În plus, sunt introduse pe alocuri și fragmente din cartea pe care o citește Gavin.

Așadar, dacă vă doriți o carte simpatică și relaxantă, care să vă aducă zâmbete și să vă facă să ieșiți puțin din cotidian, atunci vă recomand cu drag cartea „Clubul de carte secret al domnilor”. Eu aștept cu nerăbdare volumul doi și chiar sunt curioasă dacă ne vom reîntâlni cu aceleași personaje sau autoarea va aduce în prim-plan altele.

Cartea Clubul de carte secret al domnilor de Lyssa Kay Adams poate fi comandată de pe site-ul Editurii Corint.

4 thoughts on “Clubul de carte secret al domnilor – Lyssa Kay Adams

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: