Când să apelezi la Medical Group Romgermed?

Când să apelezi la Medical Group Romgermed?

Sănătatea este importantă. Cu siguranță cunoști diverse proverbe cu privire la sănătate sau ai auzit și tu urări de genul „să avem sănătate, că în rest le facem toate”. Însă, dincolo de analizele de rutină sau de nevoie, există momente în viață în care sunt necesare anumite analize și consultații medicale, cum ar fi, de exemplu, atunci când vrei să te angajezi, vrei să obții sau să îți schimbi permisul de conducere sau să obții permisul de port-armă. Pentru toate aceste situații, poți apela cu încredere la Medical Group Romgermed.

Cine este Medical Group Romgermed?

Medical Group Romgermed s-a înființat în anul 1999 și de atunci este într-o continuă dezvoltare, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul medical. Oferă ambulatoriu de specialitate, servicii medicale (consultații și investigații clinice) la cele mai înalte standarde de calitate, analize de laborator, medicina muncii, fișe auto și medicina de familie. În laboratoarele Medical Group Romgermed se efectuează peste 800 de tipuri de analize medicale.

Când să apelezi la Medical Group Romgermed?

Poți apela la Romgermed oricând ai nevoie de analize sau consultații medicale. Printre principalele avantaje ale clinicilor și laboratoarelor Romgermed se numără aparatura și echipamentele de laborator moderne și performante și o echipă devotată și pasionată de munca sa. Datorită acestora, timpul de execuție a analizelor este scurtat, iar corectitudinea rezultatelor este garantată.

Tot la Medical Group Romgermed poți apela și atunci când îți dorești să te angajezi sau dacă ai o firmă și ai nevoie să închei un abonament pentru a efectua medicina muncii angajaților tăi. Medical Group Romgermed oferă două tipuri de medicina muncii, la prețuri competitive. Iată care sunt cele două tipuri de care poți beneficia la un cabinet medicina muncii aparținând Medical Group Romgermed:

  • Servicii medicale de medicina muncii la prestație
  • Servicii medicale de medicina muncii integrate (sub formă de abonamente)

De asemenea, Medical Group Romgermed efectuează toate examinările medicale clinice și paraclinice care sunt necesare pentru eliberarea de fișe auto și de port-armă. Pentru a obține sau schimba permisul auto și cel de port-armă, este necesar să urmezi evaluări care să ateste că ești apt din punct de vedere medical și psihologic. Toate aceste evaluări le poți efectua în regim rapid la clinicile Romgermed din București. 

De ce să apelezi la aceste clinici și laboratoare medicale?

În final, îți ofer și câteva motive pentru care merită să apelezi la Medical Group Romgermed pentru analize și investigații medicale, pentru obținerea evaluărilor necesare pentru fișe auto și de port-armă, precum și pentru angajare, când cauți un cabinet medicina muncii:

  • Oferă servicii de calitate, asigurate de o echipă medicală de top, formată din peste 500 de specialiști care se află într-o perfecționare continuă, susținută de către companie.
  • Dispune de aparatură și echipamente de laborator moderne și performante.
  • Oferă prețuri competitive în domeniu și promoții diverse.
  • Serviciile oferite pot fi decontate prin C.N.A.S.
  • Asigură suport clienți atât telefonic, cât și online (prin chat pe site și prin serviciul de Telemedicină)
  • Site-ul este foarte bine pus la punct, astfel că poți afla de acolo toate informațiile de care ai nevoie înainte de a te prezenta la un cabinet medicina muncii sau la examinările pentru fișe auto sau port-armă.

Tu ce părere ai despre Medical Group Romgermed? Ai apelat la serviciile sale pentru medicina muncii sau fișele auto?

2 thoughts on “Când să apelezi la Medical Group Romgermed?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: