Soția mea favorită – Tony Parsons – Recenzie

Soția mea favorită

Tocmai am terminat de citit romanul „Soția mea favorită”, al lui Tony Parsons. Pot să vă spun despre această carte că nu este o lectură ușoară, dar că merită să fie citită până la ultima pagină.

Romanul lui Tony Parsons este un roman de dragoste. Surprinzător, totuși, cel puțin pentru mine, a fost faptul că personajul principal este un bărbat. Bill, personajul de care vă spuneam, este îndrăgostit de soția sa, Becca, o adoră pe fiica sa, Holly, însă inima sa este ruptă în două, măcinată de o iubire imposibilă pentru micuța chinezoaică, Jin Jin Li.

„Ea îi cercetă fața, încercând să-l înțeleagă, neputând să ajungă până la sufletul lui, înșelată de omul cu care se măritase.

– Oare noi însemnăm atât de puțin, Bill? Adică – eu și cu tine. Căsnicia noastră. Nu pricepi? Căsnicia înseamnă timp. Căsnicia înseamnă încredere. Căsnicia – nu știu ce este, dar știu că nu ajungi să înțelegi asta de la cineva pe care îl agăți într-un bar. Te crezi deștept. Că te furișezi pe la spatele meu. Te crezi deștept.”

Frământări, suflete rănite, dramă – toate acestea sunt prezente în povestea tristă a unei familii britanice plecate în China pentru a-și asigura un viitor mai bun.

Dacă sunteți curioși cum se va termina totul, citiți cu încredere această carte. Eu spun că s-ar putea ca povestea din romanul „Soția mea favorită” să nici nu fie departe de adevărul vieții reale.

Cartea se găsește pe eMag.

14 thoughts on “Soția mea favorită – Tony Parsons – Recenzie

  1. Ma faci curioasă sa descopăr poveste, ai extras exact ceea ce trebuia ca să captivezi și sa stârnești interesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: