Experiență de testare cu Avon: rujul UltraMatte și UltraCreamy

Mă bucur tare mult când am ocazia să testez produse noi, mai ales dacă produsele sunt rujuri. Am adorat rujurile de când mă știu, iar din adolescență am avut obsesia de a avea cât mai multe rujuri, chiar și atunci când nu prea foloseam. În mod surprinzător, în ultimul an am folosit ruj mai des decât înainte. Recent au ajuns la mine două rujuri de la Avon, de care am fost încântată din prima clipă. Am primit rujul UltraMatte în nuanța Blush și rujul UltraCreamy în nuanța Lava Love.

Cum spuneam, cele două rujuri mi-au plăcut din prima clipă. Asta pentru că tubul mi s-a părut inspirat. Spre deosebire de alte rujuri pe care la am de la Avon, acestea au o formă diferită, tubul fiind dreptunghiular, iar vârful rujului este și el diferit de altele, având o formă de diamant. În plus, rujul UltraMatte are tubul mat, ușor catifelat la atingere, în timp ce rujul UltraCreamy are tubul lucios. Potrivită alegere, nu credeți?

În ceea ce privește nuanțele, cred că dacă mă cunoașteți știți deja că am preferat întotdeauna rujurile în culori mai intense. Așadar, deși rujul UltraMatte în nuanța Blush îmi place tare mult și mi se pare că are o culoare frumoasă, preferatul meu este rujul UltraCreamy în nuanța Lava Love. Având tenul deschis la culoare, mi se pare că nuanța Blush este prea deschisă pentru mine. În schimb, Lava Love este exact nuanța care îmi place.

Rujul UltraMatte și UltraCreamy – impresii în urma experienței de testare

Să vă spun câte ceva și despre aceste rujuri. Ele sunt îmbogățite cu ulei de avocado, pentru mai multă hidratare. Au o aromă plăcută și o formă deosebită, ceea ce le face și mai atrăgătoare, alături de nuanțele minunate în care sunt disponibile. Rujul UltraMatte este disponibil în 24 de nuanțe, iar rujul UltraCreamy este, de asemenea, disponibil în 24 de nuanțe. Așadar, avem la dispoziție 48 de nuanțe minunate dintre care să alegem.

Rujul UltraMatte, așa cum îi spune și numele, este un ruj mat, care arată frumos pe buze. Spre deosebire de el, rujul UltraCreamy este disponibil în trei variante de nuanțe: strălucitoare, perlate și satinate. Nuanța Lava Love se încadrează în categoria de nuanțe satinate.

Ambele rujuri se aplică extrem de ușor și arată fabulos pe buze. Sunt cremoase și hidratante, astfel că nu usucă buzele, ci dau o senzație chiar plăcută. Singurul minus pe care l-am observat este că nu sunt atât de rezistente ca alte rujuri din portofoliul Avon pe care le-am testat înainte. Cu toate astea, rezistă destul de bine pe buze câteva ore, dacă nu consumi nimic între timp.

Per total, experiența mea cu aceste două rujuri a fost una plăcută, iar ele și-au câștigat locul între rujurile mele preferate, pe care le port cu drag oricând. Voi le-ați folosit? Care dintre cele două nuanțe vă place mai mult?

4 thoughts on “Experiență de testare cu Avon: rujul UltraMatte și UltraCreamy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: